Natürlich închiriază un spațiu de 2.600 mp pentru un showroom nou în Sibiu

august 28, 2020 7:46 am
Naturlich-01

Natürlich freuen wir uns sehr! De ce suntem fericiți? Ei bine, pentru că Natürlich a devenit noul nostru chiriaș din Imperial Industrial Park din Sibiu. Momentul când semnăm cu un client nou este întotdeauna special, pentru că suntem nerăbdători să vedem ce vom învăța din acest nou parteneriat și să descoperim unde vom ajunge împreună. Dar uneori suntem și mai entuziasmați, mai ales când este vorba de un proiect commercial. Nerăbdarea care se strânge pe parcursul lucrărilor de design interior și apoi momentul inaugurării, când spațiul se umple de viață și de clienți este ceva greu de egalat.

Suntem foarte norocoși pentru că am reușit să oferim brandului Natürlich un sediu atât de aproape de cel anterior, într-un spațiu generos de peste 2.600 mp și pentru că suntem martori la acest nou capitol din povestea lor, care sperăm că va fi unul foarte lung alături de noi.

Acum, toată lumea lucrează cu motoarele turate la maxim pentru a finaliza noul magazin Natürlich, așa că rămâneți aproape de noi pentru a afla când va fi ziua cea mare – ziua deschiderii.

„Naturlich ar fi putut fi considerat un caz clasic „dificil de încheiat” cu ceva timp în urmă, dar viața este plină de șanse și suntem încântați pentru că am reușit în sfârșit să încheiem acest parteneriat, transformându-l într-un scenariu de succes, după o negociere destul de provocatoare. Felicitări domnului Bereczki [director general] și echipei sale și vă invităm să le faceți o vizită în această toamnă! ”, a explicat Florin Oprea, Zacaria Head of Industrial Sales.

Work in progress-01