Regency Company și-a deschis al 10-lea magazin din țară la Sibiu, în parcul Zacaria

decembrie 22, 2021 7:19 am
Depozit Regency

Unul din cei mai importanți furnizori de materiale și accesorii pentru industria de mobilă din țară, Regency Company, și-a deschis cel de-al zecelea magazin din țară la Sibiu, în cadrul General Industrial Park, deținut de Zacaria, după închirierea unui spațiu de peste 4.500 mp.

 

Regency Company, furnizor de pal melaminat și accesorii de mobilă cu o experiență de 20 de ani, și-a deschis un nou showroom în Sibiu, pe strada Ștefan cel Mare 193, în cadrul General Industrial Park. Magazinul are o suprafață de 800 mp și este deservit de un depozit de peste 3.700 mp, unde clienții vor regăsi toate materialele și accesoriile de care au nevoie pentru proiectele de mobilier. De asemenea, aceștia pot beneficia aici de servicii dedicate, de la consiliere tehnică de specialitate, la debitare și căntuire sau transport.

“Extinderea rețelei de magazine este o constanță pentru Regency Company încă de la înființare. Deși este o perioadă dificilă, reușim să încheiem anul 2021 în ritmul care ne-a consacrat, cu cel de-al 10-lea magazin, cel din Sibiu. Noul magazin se află în incinta parcului Zacaria și are o suprafață de 800 mp și un depozit de 3.700 mp. Ne bucură prezența noastră în Sibiu pentru că astfel putem deservi clienții din acest județ și din cele alăturate. În egală măsură, ne bucură faptul că am găsit în Zacaria un partener pe termen lung și le mulțumim pentru suportul pe care ni l-au acordat încă de la începutul acestui nou proiect. De astfel de parteneriate de încredere avem nevoie în mediul de business”, a declarat Kais Shawu, Founder & General Manager Regency Company.

General Industrial Park, ce face parte din portofoliul de proprietăți industriale al Zacaria, este ocupat în acest moment în proporție de 100 la sută. Printre clienții de aici se numără CGS, Thyssenkrupp Bilstein sau Mettallo-Maxx. “Ne-am bucurat întotdeauna atunci când am reușit să creăm un mix interesant în portofoliul nostru de clienți. Și acum, General Industrial Park este un exemplu în acest sens, unde avem drept clienți de la furnizori de servicii la firme de producție, de la mici ateliere de manufactură și companii aflate la început de drum până la clienți consacrați, cum este și cazul Regency Company. Suntem încântați pentru că am reușit să încheiem acest parteneriat de lungă durată și credem că este un câștig pentru Sibiu, unde acest segment din industria mobilei era insuficient acoperit”, a declarat Marius Moga, manager Sales&Marketing Zacaria.

Produsele din PAL și MDF comercializate de Regency Company fac parte din portofoliul unor branduri consacrate precum Kronospan, Egger, Kastamonu, Fundermax sau Yildiz. Totodată, furnizorul oferă cea mai largă paletă de accesorii de mobilă, precum amortizoare, balamale, glisiere, picioare de mese, mânere, cuiere sau suporturi. Showroom-ul de pe Ștefan cel Mare este deschis de luni până vineri, între orele 8–17:30, respectiv sâmbătă între orele 8-13.

De la primul magazin, inaugurat în București în 2001, Regency Company a ajuns acum la o rețea de zece magazine, în opt orașe din țară: București, Ploiești, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Timișoara, Bacău și Sibiu.

Hala Ansamblu