Zacaria este partenerul noului cros de 10 kilometri, la Maratonul Internațional Sibiu 2018

aprilie 13, 2018 8:20 am
CP

Zacaria a decis să se implice activ în ediția din acest an a Maratonului Internațional Sibiu din 26 mai, devenind partener oficial al unei noi curse, crosul de 10 kilometri. Totodată, angajații companiei sibiene au ales să susțină și să alerge pentru proiectul “Inimi sănătoase – Spitalul Copiilor”, al Fundației Polisano.

 

“Am hotărât ca, în acest an, să ne implicăm mai mult decât prin simpla noastră participare în calitate de alergători la Maratonul Internațional Sibiu și momentul s-a potrivit perfect cu introducerea crosului de 10 kilometri. În calitatea de parteneri, ne dorim să răsplătim, astfel, comunitatea în care compania noastră a crescut și ne bucurăm să luăm startul alături de întregul Sibiu în această nouă cursă”, a declarat Emilia Țepeș, Director Național Marketing și Vânzări.

Zacaria 10K pornește la ora 9 dimineața din Piața Mare și ajunge în Parcul Subarini, pentru ca apoi să revină în centrul orașului, timpul limită pentru cei 10 kilometri fiind o oră și 20 de minute.

Aproape jumătate din angajații din Sibiu ai companiei Zacaria vor lua startul în Piața Mare, unul dintre aceștia participând la maratonul de 42 kilometri. Atât cei care s-au înscris ca alergători, cât și susținătorii lor, au ales să strângă fonduri la ediția din acest an pentru proiectul “Inimi sănătoase – Spitalul Copiilor”, al Fundației Polisano. În România, unul din zece copii se naşte cu o malformaţie cardiacă ce îi poate pune viaţa în pericol, iar multe dintre ele nu sunt diagnosticate la timp. În urma acestui proiect, Spitalul de Pediatrie din Sibiu va fi dotat cu echipamente de specialitate pentru diagnosticarea precoce a copiilor cu boli cardiace, valoarea proiectului fiind de 34.300 lei.

“Invităm cât mai mulți sibieni să se înscrie sau să susțină o cauză care le este apropiată de suflet. Este cel mai bun prilej de a-i ajuta pe aceia dintre noi care, prin inițiativele lor, reușesc să pună lucrurile în mișcare și să schimbe pozitiv societatea în care trăim”, a mai declarat Emilia Țepeș.

Chrome 5